Handige tips voor elektrisch rijden

thuis je elektrische auto opladen

Zonnepanelen 2020 checklist

Wie binnenkort duurzamer wil leven én voordeliger gebruik wil maken van energie, heeft ongetwijfeld al aan zonnepanelen gedacht. De voordelen van zonnepanelen lees je hier.

Lees meer...

elektrische voertuigen bij laadpunt

Laadpaaldichtheid in Nederland

Overal je elektrische auto opladen in plaats van te tanken? Het kabinet wil dat er in 2030 alleen nog maar uitstootvrije auto’s worden verkocht. Hoe zit het vandaag de dag eigenlijk met de laadpaaldichteid in Nederland?

Lees meer...

man-in-ev-kijkt-in-achteruitkijkspiegel

De 5 meestgestelde vragen over elektrisch rijden

We hebben het al gehad over de financiële voordelen van elektrisch rijden en het feit dat elektrische auto’s daadwerkelijk groener zijn dan hun op benzine of diesel rijdende soortgenoten. Nu vind je hier de meest prangende vragen van toekomstige EV-rijders. Zit die van jou ertussen?

Lees meer...

elektrische-auto-met-dame-kijkt-naar-buiten

Nieuwe elektrische auto’s in 2021

Voor alle fans van elektrische auto’s die niet kunt wachten op de volgende superbolide, is er in 2021 voor ieder wat wils. Wil je weten wat volgens ons de meest interessante nieuwkomers van 2021 zijn? Check ze hier.

Lees meer...

samen bij elektrische auto

Hoe vergelijk je energiecontracten?

Wil je binnenkort een nieuw energiecontract afsluiten of eindelijk grip krijgen op de energietarieven? Wij zetten hieronder nog de belangrijkste informatie over energiecontracten (en tarieven) voor je op een rij.

Lees meer...

laden bij een laadpunt

Hoe krijg je grip op de laadtarieven?

Bij een elektrische auto hoort regelmatig laden. Wie nog tankt, weet altijd precies hoeveel hij moet betalen. Dat is bij laden nog niet het geval. Omdat niemand achteraf wil schrikken van een onverwacht hoog bedrag, verhelderen wij de zaak graag voor je.

Lees meer...

elektrische auto op kade

Wat is de goedkoopste elektrische auto?

De goedkoopste elektrische auto vinden: het is iets wat elke automobilist wil. 2020 is hét jaar van de elektrische auto. Autofabrikanten doen hun best om zo relevant mogelijk te blijven en brengen steeds goedkopere elektrische auto’s op de markt. Bekijk hier ons overzicht.

Lees meer...

zonnepanelen plaatsen

Goed bezig met rijden op zonne-energie

Zonnepanelen: je ziet ze op steeds meer daken liggen. Toch zijn ze nog best prijzig. Die hoge aanschafkosten zorgen dat veel mensen zonnepanelen niet als optie voor hun huis zien. Gelukkig zijn er goedkopere oplossingen.

Lees meer...

2020

Nieuwe elektrische auto's in 2020

Steeds meer automerken snappen dat het hoog tijd is om ook met een elektrische auto te komen. Daarnaast ontwikkelt de technologie zich snel. Wij hebben een paar van de interessantste nieuwkomers op een rij gezet.

Lees meer...

Alles over elektrisch rijden

Blijf op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden via de Vroaming by Total Nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Ik ontvang ook graag aanbiedingen en marketingberichten van Vroaming by Total.
Wij hebben een bevestiging nodig.

Op de hoogte blijven?

We vertellen je graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Nu aanmelden