Is elektrisch rijden iets voor mij?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Op 28 juni 2019 werd het klimaatakkoord gepresenteerd door het kabinet. Het akkoord is opgesteld na langdurig en uitvoerig overleg met veel betrokken partijen. Belangrijk om te vermelden is dat dit akkoord een beleidsvoornemen van het kabinet betreft, dat als voorstel aan de Tweede Kamer is verzonden.

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief

Eigenlijk nog niet zo heel lang geleden was het kiezen van het type brandstof voor je auto simpel. Maakte je veel kilometers, dan koos je diesel of LPG; reed je niet zoveel, dan lag benzine voor de hand. Tegenwoordig ligt dit anders. Elektrisch rijden is nu ook een hele goede optie.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn er meerdere typen elektrische auto’s. Het onderscheid bestaat vooral uit hybride- of vol-elektrische auto’s. In dit artikel geven we een kort overzicht met de belangrijkste kenmerken.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Er is een groot verschil in de kosten voor het laden thuis of onderweg. De kosten voor het laden thuis of bij een bedrijf worden berekend tegen het standaard tarief van de energieleverancier en zijn dus makkelijk vast te stellen. Voor het laden onderweg is er veel verschil in de kosten die worden berekend door de aanbieders van laadoplossingen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Dat elektrisch rijden beter is voor het milieu weet iedereen inmiddels wel. Hierma volgt eigenlijk altijd de vraag: "Wat kost elektrisch rijden in vergelijking met een benzine- of dieselauto?" Het antwoord op die vraag hangt af van eenn aantal factoren en is anders bij privé of zakelijk gebruik.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief

Door het grote prijsverschil tussen een nieuwe elektrische auto of benzine auto kan het interessant zijn om de aanschaf van een tweedehands elektrische auto te overwegen, afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt. Hoe interessant is dat en waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische occasion?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wij zijn al jarenlang de specialist in brandstoffen voor jouw vervoer. Omdat wij deze expertise hebben, zijn wij de aangewezen partij om jou ook te helpen in de veranderende wereld van energiebronnen en jouw behoefte om van A naar B te gaan.

Alles over elektrisch rijden
Blijf up to date rondom elektrisch rijden. Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Total Vroaming
Elektrisch rijden
Contact

Advies nodig
Total & Partners
Informatie