Is elektrisch rijden iets voor mij?

We helpen je graag op weg

Wij zijn al jarenlang de specialist in brandstoffen voor jouw vervoer. Omdat wij deze expertise hebben, zijn wij de aangewezen partij om jou ook te helpen in de veranderende wereld van energiebronnen en jouw behoefte om van A naar B te gaan. Zoals het laden van je elektrische auto. Nu nog dichterbij, betaalbaar en schoon.

Image
We gaan een stapje verder

Bij onze tankstations in Nederland, inmiddels al meer dan 300, kun je meer dan alleen tanken. Advisering op maat en een uitmuntende bediening staan hoog in het vaandel. Wij begrijpen jouw vraag, ook als deze verandert van 'gewone' brandstof naar electriciteit. Daarbij gaan we een stapje verder en we bieden je de meest complete laadoplossingen. Niet alleen voor onderweg maar ook bij je thuis.

 
Total gaat voor betere energie

Onze missie is het leveren van voldoende, goedkopere, schone en complete energie- en mobiliteitsoplossingen aan steeds meer mensen. Wij gaan voor betere energie en willen uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie voor thuis en onderweg. Samen gaan we voor een beter milieu.

 
Total Vroaming Compleet

Vroaming Compeet is onze meest uitgebreide laadoplossing. Een uniek concept dat bestaat uit: levering van Total stroom en gas bij jou thuis tegen een aantrekkelijke prijs, een thuislaadpunt - als dat mogelijk is - en de laadpas. Je betaalt hetzelfde tarief als voor thuis laden bij alle openbare laadpalen in Nederland, zowel op Total stations als alle andere (snel)laadstations.

Ontdek Vroaming Compleet arrow_forward 

 
Total Vroaming Energie en Onderweg

Vroaming Energie en Onderweg is het complete aanbod voor jou om zorgeloos je auto te laden en de vrijheid te voelen om overal te gaan en te staan waar jij wilt. Het laden van je auto moet niet ingewikkeld zijn met verschillende pasjes, facturen of tarieven. Je maakt gebruikt van 70.000 laadpunten, zowel op Total stations als andere stations binnen Europa. Of gewoon relaxed met een thuislaadpunt.

Ontdek Vroaming Energie en Onderweg arrow_forward

 
De beste keuze voor jouw situatie

Op deze website vindt je niet alleen informatie over de oplossingen die Total biedt, maar ook feitelijke en objectieve informatie over alle aspecten van elektrisch rijden. Jij kunt dan de best mogelijke keuze maken, passend bij jouw situatie. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met één van onze eDrive experts op telefoonnummer 070 - 218 21 85. Zij helpen je graag verder.

Alles over elektrisch rijden

Blijf op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden via de Vroaming by Total Nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Ik ontvang ook graag aanbiedingen en marketingberichten van Vroaming by Total.
Wij hebben een bevestiging nodig.

Op de hoogte blijven?

We vertellen je graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Nu aanmelden

Alles over elektrisch rijden

Blijf op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden via de Vroaming by Total Nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Ik ontvang ook graag aanbiedingen en marketingberichten van Vroaming by Total.
Wij hebben een bevestiging nodig.
Total Vroaming
Elektrisch rijden
Contact

Advies nodig
Total & Partners
Informatie