Image

Total energie

Groene energie thuis en goedkoop laden

De beste laadoplossing krijg je in combinatie met een energiecontract van Total. Zo heb je 100% groene energie voor je huis én auto voor hetzelfde scherpe tarief van €0,225 per kWh. Liever alleen groene stroom en gas voor thuis? Dat kan ook!

Image

Doe mee met de #energietransitie

Stap over op duurzame energie. Klaar voor de toekomst?

Wil je investeren in een duurzame toekomst? Kies dan voor groene energie van Total Vroaming. Onze groene stroom wordt opgewekt door Europese windenergie. Deze leveren we al jaren aan particulieren en bedrijven.

We willen ons aandeel duurzame energie de komende jaren vergroten met zonneprojecten in Nederland en Europa. Ons doel: CO2-neutraal zijn in 2050. Zo proberen we de CO2-uitstoot wereldwijd te compenseren.

Groene energie van Total

Overstappen was nog nooit zo makkelijk

Het is logisch dat je veel vragen hebt als je overstapt van een ‘gewone’ brandstofauto op een auto met een stekker. Overstappen betekent niet alleen nieuwe gadgets (zoals een laadpas of laadpaal) en een minder grote CO2-voetafdruk. Rijden op onze groene energie is ook goed voor je portemonnee. Sluit je een energiecontract bij ons af in combinatie met een laadoplossing? Dan profiteer van een scherp laadtarief, waar je ook bent. Goed bezig: voor jou én de planeet.

Image

Hoe werkt het?

Zo haal jij Total Energie in huis

Energie van Total haal je in huis door te kiezen voor een energiecontract of een laadoplossing in combinatie met een energiecontract. Zo profiteer je van groene energie en een aantrekkelijk laadtarief in heel Nederland. 

Voordelig laden + energie thuis

Kies uit onze meest voordelige pakketten in combinatie met energie voor thuis. Wil je een laadpunt? Ga dan voor Vroaming Compleet. Geen laadpunt? Dan neem je Vroaming Energie en Onderweg.

Hoe lang wil je genieten van voordelige energie?

Kies je een energiecontract voor 1 jaar of ga je voor 3 jaar?

Groene energie

Zodra alles geregeld is, geniet jij thuis van 100% groene windenergie en laad je overal in Nederland (ook bij snellaadpunten) voor €0,225 per kWh. Voordeliger kan niet!

Wat past bij jou?

Kies je laadoplossing

Combineer Total energie met de middelen om thuis en/of onderweg je elektrische auto op te laden. Wil je thuis een laadpunt? Kijk dan naar Vroaming Compleet. Wil of kan je thuis geen nieuw laadpunt installeren? Dan past Vroaming Energie en onderweg bij jou.

Vroaming Compleet icons

Vroaming
Compleet


Groene stroom en gas
 Laadpunt thuis
 Gratis laadpas
 110.000 laadpunten onderweg
 Starttarief
€0,225 per kWh
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Energie en Onderweg


Groene stroom en gas
 Laadpunt thuis
Gratis laadpas
 110.000 laadpunten onderweg
  Starttarief
 €0,225 per kWh
Image

Groene energie zonder laadoplossing

Ik wil alleen groene energie van Total

100% groene stroom en gas voor thuis, maar geen laadpas nodig? Laat het ons weten en we maken een persoonlijk aanbod op maat voor jou.