Thuis en onderweg je auto opladen voor één laag laadtarief

Met Vroaming Compleet combineer je een energiecontract met oplaadpunt voor thuis en een laadpas voor onderweg. Kortom: één pakket voor al je energie. En het mooie is: je betaalt één voordelig tarief voor zowel je huis als auto: € 0,225 per kWh.

Ontdek de voordelen:

Of je nu bij je laadpunt thuis of ergens onderweg je auto oplaadt, met Total Vroaming betaal je één voordelig tarief: € 0,225 per kWh (óók bij snellaadpunten als FastNed).

Met Vroaming combineer je groene stroom voor je huis en je auto in één pakket. Dat betekent voor jou: altijd hetzelfde lage tarief en grip op je energiekosten.

Je hebt een laadpunt thuis vanaf € 1.875,-. Wij regelen de installatie. Je betaalt € 6,- per maand voor onze Smart Services. Zodat jouw laadpunt altijd klaar is om te laden.

Image

Hoe werkt het?

1

VUL DIT AANMELDFORMULIER IN

2

WE NEMEN CONTACT MET JE OP

Vroaming Compleet bestaat uit groene stroom en gas van Total, de gratis laadpas en een thuislaadpunt. De kosten voor dit pakket zijn afhankelijk van je energieverbruik en het type laadpunt. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij je past en we bespreken wat de vervolgstappen zijn.

Ja, ik heb interesse in Vroaming Compleet

Wat is je voornaam?
Invalid Input
Wat is je achternaam?
Geef je telefoonnummer op s.v.p.
Geef s.v.p. een geldig e-mailadres op
Geef een voorkeur op
Invalid Input