Vroaming Energie

Stap over op de groene energie van Total

Je kent ons waarschijnlijk al van langs de weg, maar we zetten ons al heel lang in om de wereld iets duurzamer te maken. Ons doel? In 2050 klimaatneutraal zijn. Daarom bieden we nu één voordelig energietarief aan voor je huis. Zo wordt milieubewust leven een stuk leuker.

Image
Image

Total als energieleverancier

Doelstelling 2050

Total is een ervaren speler op de energiemarkt. Wij leveren al jaren energie aan bedrijven en particulieren. Om in 2050 klimaatneutraal te zijn, leveren wij nu 100% groene windenergie en gas bij jou thuis. 

Wist je dat Total al ruim 8.500.000 energiecontracten heeft afgesloten in West-Europa?

De groene doelen van Total

Doelstelling 2050

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen van energie te voorzien die schoner, betrouwbaarder en voordeliger is. Daarom investeren we wereldwijd in duurzame projecten en willen we in 2050 CO2-neutraal zijn. Om dit te bereiken, moet de CO2-uitstoot verminderd of gecompenseerd worden, zodat het geen impact heeft op het klimaat.

Onze meest recente grote projecten? Een 22 voetbalvelden groot zonnepark in Zeeland (Zeeland Solar) dat op een zonnige dag 4300 huishoudens van groene stroom voorziet. De Zeeland Refinery kan 23 procent van zijn energiebehoefte uit het park halen. Verder is het windmolenpark Seagreen 1 in de Noordzee (ten noorden van Schotland) in staat om 1 miljoen huishoudens van energie te voorzien.

Total gaat de komende jaren 20.000 nieuwe laadpunten installeren en exploiteren in de drie provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht (met uitzondering van Amsterdam en Utrecht). Investeren in duurzame energie blijft de komende tijd dus onze prioriteit. Sluit jij je aan bij onze 2050 doelstelling?

Image

Waarom overstappen op Total energie?

Dit kun je verwachten

We geven je alvast een beeld van de vaste kosten en de kosten die afhankelijk zijn van gebruik. Dit kun je verwachten.

100% groene stroom en gas

100% groene windenergie uit Europa voor thuis.

Concurrerende prijzen

Bekijk hier onze energieprijzen.

Service

Kies je contract. Ga je voor 1 of 3 jaar? Overstappen is makkelijk en als klant van Total geniet je van onze uitstekende service.

Cashback

Kies je voor de groene stroom en gas van Total? En ga je voor de zekerheid van een 3-jarig contract? Dan krijg je een cashback van €125.-.

Image

Geef mij Total energie

Stap over op groene energie van Total

Met de energie van Total heb je het goed voor elkaar. Je krijgt thuis 100% groene stroom en gas. Sluit je je contract af via deze website en ga je voor de zekerheid van een 3-jarig contract? Dan krijg je achteraf een cashback van €125,-