JUST LOAD. Zo simpel moet het zijn. 
Gewoon laden.

Gewoon je auto laden op de plekken en de momenten die jou uitkomen. Bij Total begrijpen we dat. Wij zijn niet voor niets al jarenlang de specialist in brandstoffen voor jouw vervoer. Ook als jouw vraag verandert van ‘gewone’ brandstof naar elektriciteit. Thuis en onderweg.

Just Load is het antwoord van Total als het gaat om laadoplossingen. Overal gaan en staan waar jij wilt. Het laden van je auto niet ingewikkelder maken dan het is met verschillende pasjes of facturen. Gewoon laden en rijden, zo simpel moet het zijn. Met Just Load kun je  gebruik maken van meer dan 70.000 laadpunten binnen Europa. Of op een eigen laadpunt van Total, door ons geleverd en geïnstalleerd. 

Of je nu thuis je auto laadt of onderweg. Kies wat het beste bij jou past. Je bent in ieder geval altijd verzekerd van de kwaliteit die Total levert. Bekijk hieronder de Just Load laadoplossingen.

Kies voor JUST LOAD laadpas of
Laadpas + Laadpunt

Image

Just Load laadpas + laadpunt

Thuis én onderweg laden
Gratis laadpas, € 0,35 per laadsessie plus laadkosten 
Laadpunt vanaf € 1.850
Inclusief plaatsing en installatie
Laadpunt Smart Services € 6 per maand
Image

Just Load laadpas

overal onbezorgd laden
Gratis laadpas
€ 0,35 per laadsessie plus de kosten van het laden
Toegang tot 70.000+ Europese laadpunten
Alle laadsessies en kosten op 1 factuur

Met Total Overal IN NEDERLAND
laden voor het tarief VAN thuis?

Nu is het mogelijk! Wij bieden je namelijk een unieke en complete oplossing, waarbij je overal in Nederland hetzelfde tarief betaalt voor het laden van je auto, thuis en onderweg bij openbare laadpalen. Bij dit pakket leveren we groene stroom en gas thuis en je ontvangt de gratis laadpas. Je kunt ook nog kiezen voor een laadpunt thuis. Wij leveren en installeren dan een Total laadpunt. 

© 2019 Total

Search