Total laadpunt

Alles wat je moet weten over de laadpaal

Als je een laadpaal neemt, wil je zoveel mogelijk tijd en geld besparen. En je hoeft echt geen tech-freak te zijn om ook blij te worden van informatie over de service en het onderhoud die bij je laadpunt horen.

Image
Image

Het laadpunt dat bij jouw auto past

Het is een match!

Als je thuis wilt laden, is het de bedoeling dat je laadpunt optimaal is geconfigureerd voor jouw auto. Op die manier laad je het snelst en geef je niet onnodig veel geld uit. Samen zorgen we ervoor dat jouw auto en laadpunt de perfecte match zijn!

Laadpunt SOS

Alles over elektrisch laden

Ben je nieuw in de wereld van elektrisch rijden? Dan ben je ongetwijfeld al een keer geconfronteerd met de (soms ingewikkelde) wereld van laden. Als je eenmaal de laadoplossing vindt die bij jou past, wordt elektrisch rijden zoveel makkelijker - en leuker. Wel zo handig als je vanaf het begin weet hoeveel je gaat betalen per kWh en hoe het zit met de service en installatie van jouw laadpaal.

Wat moet je weten over jouw laadpunt?

Wat moet je weten over jouw laadpunt?

Wij zorgen dat het allemaal klopt

Wij zorgen dat het allemaal klopt

Laadpunt laadvermogen

Niet elk laadpunt is hetzelfde. Om het laadpunt te vinden dat het best bij jouw elektrische auto past, moet je er één vinden met het juiste laadvermogen.

Laadvermogen

Je laadpunt, auto en meterkast moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Is dit niet het geval? Dan loop je de kans om onnodig lang te laden of te veel te betalen voor je laadpunt.

Vraag advies

Wij weten wat de accu van jouw auto aankan en we weten of je dan een 1-faseaansluiting of een 3-faseaansluiting nodig hebt. We adviseren je graag!

Image
Image

Laadpunt display & opties

Koop je een van onze laadpunten? Dan profiteer je van een aantal handige directe en indirecte voordelen. Wil je weten welke dat zijn?

Online omgeving

Via de gedeelde omgeving van Greenflux en Total kun je al je laadsessies online bekijken. Je ziet hoelang, wanneer en waar jij je auto opgeladen hebt en wat dit jou gaat kosten.

LED

Onze laadpalen zijn voorzien van een LED-scherm

Laadpunt montage

We kunnen jouw laadpunt op meerdere manieren installeren. Dan weet je zeker dat je laadpunt op de best mogelijke locatie geplaatst wordt.

Muur of paal

Het laadpunt van Total plaatsen we aan de muur of op een paal.

Kabels

Wil je wel of geen vaste kabel? Als je een vaste kabel neemt, kun je nog kiezen tussen een kabel van 5 meter of van 8 meter.

Image
Image

Kosten laadpunt

We adviseren je over het type laadpunt aan de hand van jouw elektrische auto. Welke opties je er dan bijneemt is geheel aan jou.

Kosten

Je kunt een laadpunt vanaf €1875,- bestellen. Voor de paal, afhankelijk van welke, betaal je nog iets extra's.
Per maand betaal je €6,- voor Smart services. Wij kunnen je dan online helpen bij storingen.

Dynamische loadbalancing

Voor €199,- rusten we het laadpunt uit met dynamische loadbalancing. Handig als je in huis meerdere 'zware' apparaten gebruikt. Je hebt dan geen last van overbelasting.

Image

Installatie en service

Onze experts staan voor je klaar

Als je een laadpaal aanvraagt, bespreken we eerst je wensen en checken we of een laadpaal bij jou thuis mogelijk is. Na je akkoord op de offerte installeert onze partner Joulz de laadpaal. Zij leggen ook uit hoe alles werkt zodat je meteen je elektrische auto kunt opladen.

Ik wil voordelig laden

Een laadoplossing op maat

Laadoplossing op maat

Van welke opties wil je naast je laadpunt gebruikmaken? Check onze laadoplossingen inclusief laadpunt. Wil je weten wat jouw maandelijkse kosten per pakket gaan worden? Daar helpen we je ook bij.

Vroaming Compleet icons

Vroaming
Compleet


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh
Starttarief
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Thuisladen en Onderweg


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh 
Starttarief

Kunnen we je nog ergens bij helpen?

Heb je nog vragen over de laadpaal voor thuis? Bekijk dan onze FAQ of neem contact op met onze experts. Zij helpen je graag op weg.