Image

Altijd een passende laadoplossing

Wat is Total Vroaming?

Total Vroaming staat voor elektrisch rijden op een manier die bij je past. Vroaming geeft je de optie om een laadoplossing te combineren met energie om bewuster en voordeliger te rijden.

Image

Groen, groener, groenst

Energie voor thuis én onderweg

Alleen bij ons kun je groene energie voor je huis én auto afnemen in één pakket. We maken elektrisch rijden een stuk eenvoudiger en voordeliger. Geen gedoe meer met pasjes en facturen: je checkt al je laadsessies in een online overzicht en weet precies wat je moet betalen.

Je kunt natuurlijk ook een laadpas, laadpunt of groene energie thuis los van elkaar afnemen. Check zelf welke laadoplossing het meest bij jou past.

Voordelig elektrisch rijden

Wij helpen je
met de overstap

Het is logisch dat je veel vragen hebt als je overstapt van een 'gewone' brandstofauto naar een auto met een stekker. Hoe lang gaat de batterij mee? Waar kan ik laden? Wat is voor mij de beste elektrische auto of laadoplossing? Allemaal vragen die vanzelfsprekend zijn. Gelukkig hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet.

Voor jouw situatie

Altijd een
passende laadoplossing

Het maakt niet uit welke elektrische auto jij rijdt, hoeveel kilometer jij aflegt of hoe de situatie rondom jouw woning is. Voor iedereen bieden wij een passende laadoplossing aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar de meest voordelige oplossing voor jou.

Image

Hoe werkt het?

Samen vinden we de beste laadoplossing

We nemen je stap voor stap mee zodat je een laadoplossing kunt vinden die bij je past. Het is minder ingewikkeld dan het lijkt, kijk zelf maar.

1

Laadpunt thuis

Om de beste laadoplossing te vinden, moeten we eerst een paar zaken in kaart brengen. Allereerst: heb je ruimte en de wens voor een eigen laadpunt thuis? Total Vroaming biedt laadoplossingen met én zonder laadpunt thuis.
2

Waar wil je laden?

Als je een elektrische auto hebt, wil je meestal ook buiten Nederland je auto kunnen laden. Met de laadpas van Total heb je toegang tot meer dan 110.000 laadpunten over heel Europa. Onze laadpas werkt ook bij snelladers, zoals die van FastNed.
3

Je laadgedrag

Thuis laad je altijd op tegen het energietarief dat je met je energieleverancier hebt afgesproken. Je weet thuis dus wat het gaat kosten. Onderweg is dat anders. Vaak betaal je naast (variabele) startkosten ook de kWh-prijs (deze is afhankelijk van waar je laadt).
4

Maak kennis met Total energie

Combineer je jouw laadpunt en/of laadpas met met de energie van Total? Dan betaal je overal in Nederland maar €0,225 per kWh. Je betaalt dan géén startkosten meer. Zo je bespaar je veel op je laadkosten en betaal je overal hetzelfde tarief per kWh. Daarnaast rij je extra milieuvriendelijk op 100% groene energie van Total.
5

Service

Op welke manier je ervoor kiest om geld te besparen, hangt geheel af van jouw wensen en situatie. Hulp nodig? Wij adviseren je graag en staan altijd voor je klaar om een laadpaal te installeren.
Image

Welke laadvorm past bij jou?

Kies het pakket
dat bij je past!

Bekijk onze laadoplossingen goed. Ga voor een combinatie van een laadpunt, laadpas en energie. Je kan ook altijd alleen een laadpas kiezen. Dan heb je sowieso toegang tot 110.000 laadpunten in Europa.

Weet je even niet waar je moet beginnen? Gebruik dan de online keuzehulp!

Vroaming Compleet icons

Vroaming
Compleet


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh
Starttarief
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Energie en Onderweg


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
€0,225 per kWh
Starttarief
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Thuisladen en Onderweg


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh 
Starttarief

Wil je alleen onze laadpas?

Heb je een laadpunt of past dit niet bij jouw thuissituatie? En wil je niet het voordeel van ons energiecontract combineren met je laadoplossing? Dan is de Vroaming laadpas van Total een goede optie. Gratis te bestellen en binnen één week op de mat.

Vroaming laadpas
Vroaming laadpas
Image

Ik wil meer weten

Vertel mij meer over Total Vroaming

Nieuwsgierig? Onze experts vertellen je vrijblijvend wat Total Vroaming voor jou betekent. Wil je liever eerst zelf aan de slag? Doe dan de keuzehulp.