Renault Zoe

Vernieuwde Renault ZOE vanaf €25.390

Renault heeft een volledig nieuwe versie van de Elektrische ZOE geïntroduceerd met meer laadmogelijkheden en een grotere actieradius. Ook het design werd 7 jaar na de introductie van de eerste versie grondig aangepakt, zowel aan de buitenzijde als met een nieuw interieur en een volledig nieuw instrumentarium en dashboard. 

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 onthuld

Na een maandenlange campagne, waarin de elektrische ID.3 alleen gecamoufleerd te zien was, heeft Volkswagen tijdens de opening van de IAA auto tentoonstelling de definitieve versie van de ID.3 onthuld.

Lees meer...

Stijgende lijn grafiek elektrische auto

Verkopen elektrische occasions verdrievoudigd t.o.v. 2018

In het eerste halfjaar van 2019 is de verkoop van elektrische occasions verdrievoudigd ten opzichte van het voorgaande jaar. In totaal wisselden 4.523 gebruikte elektrische auto's van eigenaar. Autobedrijven verkochten 3.124 elektrische occasions en de verkopen tussen particulieren onderling stegen met 74% naar 1.399 elektrische auto's.

Lees meer...

Mini Electric

MINI lanceert de MINI Electric

De nieuwe MINI Electric is niet alleen het eerste volledig elektrisch aangedreven model van MINI, maar ook van de hele BMW-Groep. De auto werd op 9 juli in Rotterdam voor het eerst gepresenteerd.

Lees meer...

Plaatje met klimaatakkoord

Het klimaatakkoord en de gevolgen voor elektrisch rijden

Op 28 juni 2019 werd het klimaatakkoord gepresenteerd door het kabinet. Het akkoord is opgesteld na langdurig en uitvoerig overleg met veel betrokken partijen. Belangrijk om te vermelden is dat dit akkoord een beleidsvoornemen van het kabinet betreft, dat als voorstel aan de tweede kamer is verzonden.

Nummerplaat met occasion en een icoon van elektrische auto

ING: Elektrische auto wordt meest waardevolle occasion

In een recent sectorrapport stelt de ING bank dat dat elektrische auto’s in 2025 bovenaan het verlanglijstje van een kwart van de occasionkopers staan. De vraag naar gebruikte elektrische auto’s zal het aanbod overstijgen, resulterend in stijgende occasionprijzen. Dit zorgt er voor dat elektrische auto’s hun waarde beter behouden dan benzine- en dieselmodellen.

Lees meer...

e-Go Life

e.Go Life in Nederland vanaf € 16.150

het nieuwe Duitse merk e.Go brengt de e.Go Life elektrische auto op de markt. AutoHaarhuis in Geesteren wordt de Nederlandse importeur. De basis versie wordt de e.Go Life 20 met een vanaf prijs in Nederland van € 16.150

Lees meer...

Volkswagen ID3 in bijzondere kleuren

Volkswagen ID.3 nu te reserveren

Vroegboekers kunnen een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de Volkswagen ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer*. De limited edition heeft een vanaf prijs onder de € 40.000*

Lees meer...

Alles over elektrisch rijden

Blijf op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden via de Vroaming by Total Nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Ik ontvang ook graag aanbiedingen en marketingberichten van Vroaming by Total.
Wij hebben een bevestiging nodig.

Op de hoogte blijven?

We vertellen je graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden.

Nu aanmelden