Mercedes-Benz presenteert EQV elektrische Van

Mercedes-Benz heeft de specificaties en foto’s vrijgegeven van de productieversie van de nieuwe EQV, een Van die zowel in een MPV uitvoering voor personenvervoer als in een transportuitvoering voor zakelijke klanten beschikbaar zal zijn.

Image

De EQV krijgt een actieradius van ca 400 km (voorlopig cijfer), een batterij van 90 kWh en heeft een vermogen van 150 kW (204 pk). De topsnelheid bedraagt 160 km/u. De watergekoelde boordlader heeft een vermogen van 11 kW voor laden met wisselstroom. Snelladen is mogelijk via een CCS stekker tot een vermogen van 110 kW, waarmee de batterij in minder dan een uur kan worden geladen van 10 tot 80%.

De MPV uitvoering van de EQV beschikt standaard over zes individuele stoelen voor luxe personenvervoer en kan eventueel worden omgebouwd tot een 7- of 8-zitter.

De Mercedes-Benz EQV zal voor het eerst aan het publiek worden getoond tijdens de IAA Motorshow in Frankfurt, die wordt gehouden van 12 tot 22 september 2019. De prijzen en levertijden worden binnenkort bekend gemaakt.

(bron & foto's: media.daimler.com)

Alles over elektrisch rijden
Blijf up to date rondom elektrisch rijden. Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in
Total Vroaming
Elektrisch rijden
Contact

Advies nodig
Total & Partners
Informatie