Volkswagen ID.3 nu te reserveren

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vroegboekers kunnen een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de Volkswagen ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer*. De limited edition heeft een vanaf prijs onder de € 40.000*

Image

 

De ID.3 wordt in september dit jaar op de IAA in Frankfurt onthuld. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats. De Volkswagen ID.3 1ST is een special edition die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. Hij krijgt onder meer specifieke 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en airconditioning. De ID.3 1ST heeft een range van 420 km* en een vanafprijs onder de € 40.000*. Deze elektrische Volkswagen blijft daarmee onder de voor zakelijke rijders belangrijke € 50.000 grens en komt in 2020 bij een ongewijzigd fiscaal beleid in aanmerking voor slechts 4 procent fiscale bijtelling. De ID.3 wordt geleverd met 6 jaar gratis onderhoud (excl., slijtageonderdelen) en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealers.

Voor het reserveren van een productieplaats voor een Volkswagen ID.3 1ST kunnen geïnteresseerde klanten terecht op www.volkswagen.nl/elektrisch-rijden/id3/reserveren. De registratie is definitief nadat alle benodigde gegevens zijn ingevuld en een registratiebetaling van € 1.000 is gedaan. Later dit jaar kunnen de reserveringen worden omgezet in een definitieve order. Uiteraard is het mogelijk om de reservering tussentijds kosteloos te annuleren.

Volkswagen onthult dit najaar de productieversie van de ID.3. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de ID.3 een actieradius van 330, 420 of 550 kilometer*.

*De definitieve prijs en specificaties van de ID.3 1ST worden kort na de presentatie, in september op de IAA autoshow in Frankfurt, bekendgemaakt.

(bron & foto: www.volkswagen.nl/nieuws/)

 

Alles over elektrisch rijden
Blijf up to date rondom elektrisch rijden. Meld je nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Vul s.v.p. je e-mail adres in

Total Vroaming
Elektrisch rijden
Contact

Advies nodig
Total & Partners
Informatie