Wij zijn er klaar voor!

Samenwerken aan duurzame mobiliteit

Vertegenwoordig je een leasemaatschappij, autodealer of OEM en ben je op zoek naar een partner die oplossingen voor e-mobility biedt. Neem gerust contact met ons op, want wij bieden wat jij zoekt.

Image
Image

Samen werken aan duurzame mobiliteit,
wij zijn er klaar voor

Vertegenwoordig je een leasemaatschappij, autodealer of OEM en ben je op zoek naar een partner die oplossingen voor e-mobility biedt, die verder gaan dan een laadpunt of laadpas? Een partner die, naast de bekende laadoplossingen, de hele energieverzorging rondom elektrisch rijden regelt en kan optimaliseren. Neem gerust contact met ons op, want wij bieden wat jij zoekt.

Total biedt zowel voor de B2B als de B2C markt duurzame en betrouwbare e-mobility oplossingen. Hierbij wordt de hele energievoorziening voor elektrisch rijden meegenomen. Dit houdt in, dat de klant naast de laadoplossingen voor thuis en onderweg, ook bediend wordt in het optimaliseren van het daadwerkelijk energieverbruik en de inkoop hiervan. Denk hierbij aan:

  • 1 vast kWh tarief voor thuis èn onderweg 
  • Een slim Total laadpunt thuis, klaar voor de toekomst

Doordat Total een breed en compleet aanbod heeft, wordt het aantrekkelijker om een elektrische auto te kopen. Én de verkoper van een elektrische auto heeft nog meer relevante argumenten om klanten te overtuigen. Alles draait om gemak, inzicht en grip op de kosten als het gaat om elektrische rijden.

Onze eDrive experts gaan graag met je in gesprek. Bel ze gerust op 070 - 218 2185, of stuur een e-mail naar edrive@total.com.

 

Total Gas & Power Nederland BV

Team eDrive

Postbus 91403

2509 EA in Den Haag