Persoonlijke verhalen

Wij spraken met een aantal elektrische rijders en mensen die van plan zijn elektrisch te gaan rijden. Wat zijn hun redenen om elektrisch te (gaan) rijden? Tegen welke problemen lopen ze aan en welke vragen hebben zij?

Image

 

De vragen en obstakels die we daarbij tegenkomen proberen we zo goed mogelijk te behandelen op deze website. Natuurlijk willen we hier de laaddiensten van Total voor het voetlicht brengen. Maar we willen ook goede en objectieve informatie bieden, die je kunnen helpen bij een goede keuze of elektrisch rijden iets voor jou is en welke laadoplossing het meest geschikt is voor jouw situatie. 

 

   article 7 200     

 

 

Het verhaal van Roland

Roland is een ZZP’er die besloten heeft dat het tijd is om elektrisch te gaan rijden. Hij legt uit wat er allemaal komt kijken om die beslissing om te zetten in daden.


Lees het verhaal van Roland arrow_forward

 

   article 22 200

 
Het verhaal van Danny

Danny is zelfstandig ondernemer en is erg milieubewust. Hij rijdt al een aantal jaren elektrisch en zou niet anders meer willen.


Lees het verhaal van Danny arrow_forward

   

   article 25 200

 
Het verhaal van Jos

Jos mocht van zijn werkgever een zakelijke auto gaan rijden met als voorwaarde dat die auto elektrisch zou zijn. Vervolgens moest hij zelf uitzoeken wat daarbij allemaal komt kijken.


Lees het verhaal van Jos arrow_forward

   

   DSC 0160 200

 

Het verhaal van Arthur

Arthur werkt als zelfstandig management consultant en werkt voornamelijk met nieuwe startups, veelal in de energie sector. Al in 2016 werd zijn interesse in elektrisch rijden gewekt, maar op dat moment vond hij het aanbod nog te beperkt. In november 2018 werd zijn zoektocht beloond en stonden er een nieuwe Jaguar i-pace en een Total Vroaming laadpaal op zijn oprit.


Lees het verhaal van Arthur arrow_forward