Image

Product details Total laadpunt

Bekijk hier de specificaties:

 • Technische specificaties van het laadpunt
 • Kosten aanschaf en installatie laadpunt
 • Kosten gebruik en onderhoud laadpunt en laadpas
Image

Technische specificaties laadpunten

In het onderstaande overzicht vind je de specificaties van onze twee slimme laadpunten.
Samen met GreenFlux geven we je het beste advies.

 

 total laadpunt vaste kabeltotal laadpunt zonder kabelToelichting
Uitvoering vaste laadkabel stopcontact Voor wat betreft het laden, kies je tussen een laadpunt met vaste laadkabel of via het stopcontact. Kies je voor het laadpunt met stopcontact, dan gebruik je de kabel die bij je auto is geleverd.
Laadvermogen 11kW 11kW Het laadvermogen is de hoeveelheid stroom die het laadpunt maximaal per uur kan leveren. Het maximale laadvermogen wordt daarnaast ook bepaald door de laadtechniek van de elektrische auto. Het laadpunt is ook verkrijgbaar met een vermogen tot 22 kW.
Aantal fase 3 fase laden 3 fase laden Om het laadvermogen van 11kW af te kunnen geven, is een 3 fasen huisaansluiting (3 x 25A) nodig. Deze 3 fasen zijn nodig om het juiste vermogen te kunnen leveren om de auto te laden. Het kan zijn dat de elektriciteitsaansluiting moet worden aangepast naar een 3-fasen aansluiting.
Kleurendisplay ja ja Op het display is informatie over de laadsessie te lezen.
RFID kaartlezer ja ja Deze zorgt ervoor dat de laadpaal kan worden gestart met de laadpas. Door de laadpas te gebruiken worden de sessies ook in de customer portal geregistreerd. Hierdoor wordt inzicht verkregen in het verbruik van de auto.
Vaste kabel ja, type 2 nee De kabel zit vast aan het laadpunt en kan direct in de auto worden gestoken. Hierdoor hoeft de eigen kabel niet gebruikt te worden. Heb je een ander type aansluiting nodig dan type 2, neem dan het stopcontactmodel, zonder vaste kabel.
Stopcontact (socket) nee ja Het stopcontactmodel is altijd geschikt, omdat je de laadkabel gebruikt die bij de elektrische auto is geleverd.
Verbinding ja ja Door de simkaart wordt een veilige verbinding opgezet, waardoor een online overzicht van jouw laadsessies in je persoonlijke omgeving mogelijk is. Dezelfde verbinding zorgt er voor dat firmware updates mogelijk zijn en dat er op afstand storing verholpen kunnen worden.
Montage wand/paal wand/paal De mogelijk bestaat om het laadpunt aan de buitenmuur te monteren. Er is ook de keuze om het laadpunt op een paal te monteren. Hier zijn meerkosten aan verbonden. De plek waar de laadpaal dan komt, betekent vaak dat er extra werkzaamheden nodig zijn zoals graven, het gieten van een betonnen voet en (her)bestrating. Hier komen extra kosten bij kijken.
       


Kosten aanschaf en installatie laadpunt

In het onderstaande overzicht staan de kosten voor de aanschaf van een Total laadpunt op een rij. Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

 

 

 

Kosten.Laadpunt  Laadvermogen 11kW
Installatiekosten montage aan muur  

Installatiekosten bestaan uit:

 • Noodzakelijke veranderingen aan je groepen- of stoppenkast, zoals het plaatsen van een automaat & aardlekschakelaar Type B
 • Pijp en grondkabel (tot 10 meter)
 • Sparing naar buiten boren
 • Montage laadpunt aan de wand
 • Aansluiten kabel 2 zijden
 • Test en gebruiksklaar maken
 • Bijbehorende materialen
 • Reistijd en reiskosten (excl Waddeneilanden)
Bij extra werkzaamheden of materialen kunnen er extra kosten worden berekend.
Installatiekosten montage op paal De installatiekosten worden bepaald aan de hand van de werkzaamheden en de benodigde materialen. 

Totaal.prijs.incl..btw

Vanaf € 1875,-


Optiesprijzen incl. btw 
Paal € 180 Het laadpunt kan op een paal gemonteerd worden.

Extra kabel

€ 95

Alleen mogelijk bij het wandmodel. In plaats van 5 meter krijg je 8 meter kabel.

Kabelhouder € 49 Houder om de kabel netjes op te bergen.

De totale kosten worden weergegeven in een offerte, aan de hand van de gekozen accessoires en specifieke keuzes voor plaatsing en installatie.

Kosten gebruik en onderhoud laadpas en laadpunt

In het onderstaand overzicht vind je de kosten voor het gebruik en onderhoud van de Total laadpas en het laadpunt.

 

Vroaming laadpas gratis De pas is gratis. Bij dit Vroaming Compleet pakket betaal je alleen de kosten voor het laden. Dit is een vast laag stroomtarief, hetzelfde als thuis.
Overal hetzelfde tarief abonnement inbegrepen In combinatie met aanschaf van een eigen laadpunt, betaal je overal hetzelfde tarief om je auto te laden, namelijk € 0,22 per kWh. Thuis en onderweg bij openbare laadpunten in Nederland. Dit zit standaard in het pakket.
Total Smart Services € 6 per maand  Total Smart Services bestaan uit:
 • Een gratis laadpas
 • Gebruik van het online klantenplatform waarin de laadsessies thuis en onderweg zichtbaaar zijn
 • Communicatie met het Service platform (GSP)
 • Firmware updates
 • Helpdesk (telefoon en e-mail)
 • Storingsmonitoring
 • Gebruiksoverzichten geladen kWh’s