Total Vroaming laadpas

Alles over de Vroaming laadpas

Wist je dat je met de Total laadpas of laaddruppel je auto oplaadt bij elke publieke laadpaal in Nederland en bij ruim 110.000 laadpunten door heel Europa? Ontdek hier meer voordelen.

Image
Image

Waarom de Vroaming laadpas?

Bepaal zelf de goedkoopste manier van laden

Een laadpas is onmisbaar als je jouw elektrische auto op wilt laden bij een laadpunt. Bestel je onze gratis laadpas? Dan betaal je €0,35 per laadsessie (of één maandelijkse fee) plus de laadkosten. Het laadtarief wordt voordeliger wanneer je een laadpas combineert met groene energie en een eigen laadpaal thuis. Je betaalt dan €0,225 per kWh!

Groen laden zonder gedoe

Altijd een passende laadoplossing

Met de laadpas van Total Vroaming kom je altijd opgeladen op je bestemming aan. Het maakt niet uit in welke elektrische auto je rijdt, hoeveel kilometer je aflegt of hoe de situatie rondom jouw huis is. Je kunt bij ons de laadoplossing kiezen die het beste matcht met jouw levensstijl. We kijken samen naar de meest voordelige oplossing voor jou.

Image

Hoe werkt het?

Makkelijk en voordelig opladen

Als je kiest voor de laadpas van Total Vroaming bepaal je zelf de voorwaarden. Door de opties te nemen die bij je passen, personaliseer jij jouw rij-ervaring en geniet je van het meeste voordeel.

Laadpas of laaddruppel

Wil je een laadpas om in je kaarthouder te steken of toch liever een druppel die je aan je autosleutels hangt? Het kan allebei.

Starttarief of maandelijkse fee

Je kan kiezen tussen een vast starttarief van €0,35 per laadsessie of één maandelijkse fee van €3,50 per maand. Met de fee koop je de startkosten af die je anders zou moeten betalen. Kijk zelf wat jou het meest oplevert.

Wel of geen energie

Het laadtarief wordt voordeliger wanneer je ook kiest voor groene energie. Je gaat voor een gratis pas met 100% groene windenergie van Total én een laadpaal als je deze thuis kan plaatsen. Je betaalt dan €0,225 per kWh en geen startkosten.

Heb jij nog vragen?

Heb jij nog vragen?

Elektrisch laden FAQ

Elektrisch laden FAQ

Kan ik met mijn laadpas alle merken elektrische auto’s opladen?

Ja, je laadpas is geschikt voor alle merken elektrische auto’s. Het maakt dus niets uit of je een Tesla, Kia, BMW, Audi, Jaguar of Nissan hebt.

Toch nog vragen? Geen probleem.
Neem contact op met onze experts om al je vragen te laten beantwoorden.

Image

Ik wil de Vroaming laadpas

Laden zoals het bij jou past

Rijden op groene windenergie en overal in Nederland laden voor €0,225 per kWh? Check de laadoplossingen met Total Energie als dit iets voor jou is!