Image

Total Vroaming laadoplossingen

Welke laadvorm past bij jou?

Op zoek naar de laadoplossing die het best past bij jouw situatie? En waarmee jij het meest bespaart? Wij helpen je met het vinden van de juiste laadoplossing.

Image

We helpen je het beste pakket samen te stellen

Personaliseer jouw laadsessies

Wij zorgen ervoor dat je het beste pakket vindt. Je kiest voor een laadpas, laadpunt en eventueel energie voor thuis of een combinatie van deze elementen. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden stellen we het beste pakket samen en letten we erop dat alle details kloppen.

 

Laden voor dummies

Je telefoon is niet het enige wat opgeladen moet worden...

Je mobiele telefoon is niet het enige wat dagelijks opgeladen moet worden... Ook een elektrische auto laad je regelmatig op aan een laadpaal of snellaadpaal. Dit doe je met behulp van een speciaal pasje.

Je laadt je elektrische auto op door een auto met een laadkabel aan te sluiten op een laadpaal. Op deze manier wordt je accu opgeladen. Je kunt ‘gewoon’ laden bij een laadpaal of extra snel laden bij een snellaadpaal.

Hoe zit het nu?

Kosten voor het elektrisch laden

Verwarring nummer 1: Elke laadpaal-provider en/of - beheerder (parkeerfaciliteit of winkel) hanteert verschillende laadprijzen (de prijs per kilowattuur).

Verwarring nummer 2: de vaste kosten en de ‘extra kosten’ die de laadpas aanbieder rekent zijn onduidelijk. Bij Total vinden we transparantie belangrijk. Als je een Vroaming pakket afneemt met energie voor thuis en gebruikmaakt van een Vroaming laadpas op openbare laadpalen, brengen we geen starttarief in rekening. Het tarief per kWh wordt aangepast naar €0,225/kWh.

Stel zelf je laadoplossing samen

Stel zelf je laadoplossing samen

Een passende laadoplossing binnen handbereik

Een passende laadoplossing binnen handbereik

Vroaming laadpas

Je kiest eerst een laadpas waarmee je in heel Nederland en zelfs Europa kunt laden. Zo ben je altijd zeker van een laadpunt onderweg.

Zodra je jouw pas gebruikt, maak je kosten. Je zit meestal vast aan een (variabel) starttarief en aan de kosten per kWh (deze wisselen per laadpunt).

Wil je meer duidelijkheid en vastigheid tijdens het laden? Total heeft daar een oplossing voor. Zo kun je een starttarief van €0,35 per sessie kiezen of deze afkopen door €3,50 per maand te betalen.

De voordeligste optie is om je laadpas te combineren met energie. Je betaalt dan geen starttarief en je laadt overal in Nederland voor het scherpe tarief van €0,225 per kWh.

Image
Image

Vroaming laadpunt

Welk laadpunt past het best bij jouw auto? Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jouw laadpunt en auto perfect op elkaar aansluiten.

Neem je een laadpunt voor thuis? Als je ruimte hebt om hem te plaatsen, zorgen wij voor een nette installatie.

Wil je jouw laadpunt aan de muur gemonteerd hebben of op een paal?

Vind je het makkelijk om een vaste laadkabel te hebben? Je kunt ook nog kiezen tussen vijf en acht meter.

Vroaming energie

Thuis heb je 100% groene windenergie, dus je leeft nóg milieuvriendelijker.

Geen last meer van wisselende kWh-prijzen onderweg.
Je laadt overal in Nederland voor het zeer scherpe tarief van €0,225 per kWh en betaalt geen startkosten (ook bij snellaadpunten, zoals Fastned).

Je krijgt €125 cashback op een 3-jarig energiecontract! Een win-win situatie!

Image
Image

Welke laadvorm past bij jou?

Kies het pakket
dat bij je past!

Bekijk onze laadoplossingen goed. Kies voor een combinatie van een laadpunt, laadpas en energie. Je kan ook altijd alleen een laadpas kiezen. Dan heb je sowieso toegang tot 110.000 laadpunten in Europa.

Weet je even niet waar je moet beginnen? Gebruik dan de online keuzehulp!

Vroaming Compleet icons

Vroaming
Compleet


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh
Starttarief
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Energie en Onderweg


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
€0,225 per kWh
Starttarief
Vroaming Compleet icons

Vroaming
Thuisladen en Onderweg


Laadpas
Laadpunt
Groene stroom en gas
 €0,225 per kWh 
Starttarief

Wil je alleen onze laadpas?

Heb je een laadpunt of past dit niet bij jouw thuissituatie? En wil je niet het voordeel van ons energiecontract combineren met je laadoplossing? Dan is de Vroaming laadpas van Total een goede optie. Gratis te bestellen en binnen één week op de mat.

Vroaming laadpas
Vroaming laadpas

Hebben we een vraag onbeantwoord gelaten?

Heb je nog vragen? Bekijk dan onze FAQ of neem contact met ons op.