Zorgeloos rijden met de service van Total

Je wilt best elektrisch rijden. Maar zonder gedoe. Total helpt je daarbij. Met onze groene energie. Maar vooral met onze ruime ervaring en welbekende service.

elektrische-auto-rijdend-icon

We helpen je van grijs naar groen

Toch begrijpen we heel goed hoe lastig de overstap van grijs naar groen kan zijn. Je wil best elektrisch rijden, maar zonder gedoe. Hoe kun je straks zorgeloos de weg op?

Total kan je helpen de juiste keuzes te maken. De mensen van onze klantenservice weten waarover ze praten. Ze kijken graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie.

En als je dan bijvoorbeeld een laadpunt thuis wil, dan installeren we die voor je. We laten zien hoe alles werkt en kijken op afstand met je mee als er een storing is.

Dat is nou Vroaming: groene energie voor je auto met de service van Total.

Duurzame energie van Total

Bij Total weten we alles van energie. Inmiddels ook van duurzame energie. We leven al jaren groene stroom en gas aan particulieren en zowel kleine als grote bedrijven.

Met meer dan 100 duizend medewerkers wereldwijd werken we hard aan duurzame energie. Voor zowel thuis als onderweg. Daar zijn we al best ver mee. Een auto die rijdt op energie van windmolens? Het klinkt misschien als iets voor morgen. Maar het kan al vandaag.

Meer weten?

Je zult merken: elektrisch rijden is veel voordeliger en helemaal niet zo ingewikkeld. Onze experts vertellen je er graag alles over.