Zorgeloos rijden

Elektrisch rijden
zonder gedoe

Je wilt best elektrisch rijden. Maar zonder gedoe. Total helpt je daarbij. Met onze groene energie, een passend laadpunt en een laadpas met toegang tot ruim 110.000 laadpunten in Europa. Maar vooral met onze ervaring en service.

Image
Image

We helpen je van grijs naar groen

We zorgen dat het klopt!

Total kan je helpen de juiste keuzes te maken. De mensen van onze klantenservice weten waarover ze praten. Ze kijken graag samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. En als je dan bijvoorbeeld een laadpunt thuis wil, dan installeren we die voor je. We laten zien hoe alles werkt en kijken op afstand met je mee als er een storing is.

Voor thuis en onderweg

Duurzame energie van Total

Bij Total weten we alles van energie. Inmiddels ook van duurzame energie. We leven al jaren groene stroom en gas aan particulieren en zowel kleine als grote bedrijven. Met meer dan 100 duizend medewerkers wereldwijd werken we hard aan duurzame energie. Voor zowel thuis als onderweg. Daar zijn we al best ver mee.

Image

Meer weten over elektrisch rijden?

We helpen je de beste keuze te maken

Je zult merken: elektrisch rijden is veel voordeliger en helemaal niet zo ingewikkeld. Lees meer over Vroaming of gebruik de online keuzehulp om te zien welke laadoplossing het best bij jou past.